Kavurma yapımında hayvanın iç yağını kullanmak etin lezzetine lezzet katar.Kurban bayramı zamanında iç yağı küçük küçük doğrayıp poşetleyerek buzlukta saklayabilirsiniz ve kavurma yapacağınız zaman kullanırsınız.İç yağ kullanmayı tercih etmiyorsanız onun yerine sıvı yağ kullanabilirsiniz.
Yağımızı ısıttıktan sonra üzerine etleri ilave edip etlerin rengi değişene kadar harlı ateşte kavuralım.
Sonra kısık ateşte etler suyunu salıp çekene kadar pişirelim bazı etler kolay pişmeye biliyor bu durumda su ilavesi yapabilirsiniz
Etlerin pişmesine yakın tuzunu, baharatları ilave edip karıştıralım.
Sıcak sıcak servis yapalım.
Bu bilgiyi okuduysanız lütfen yorum kutusuna yorumlarınızı bırakınız.Şimdiden teşekkür ederim.
Bu bilgiyi okuduysanız lütfen yorum kutusuna yorumlarınızı bırakınız.Şimdiden teşekkür ederim.
